Høgetveits Naturcamp

Høgetveits Naturcamp står høyt på listen over overnattingsmuligheter for mange som reiser til Marnardal. Om du ønsker deg en avslappende ferie i stille og landlige omgivelser, vil Høgetveits Naturcamp være det perfekte valget for deg. Her finner du mange overnattingsmuligheter, enten du reiser i bobil, sover i telt eller har et ønske om å leie hytte. Campen passer godt til småbarnsfamilier da det er et mangfold av aktivitetsmuligheter for de mindre. Med lekeapparater, frisk natur og et rikt dyreliv, vil nok ikke barna kjede seg med det første. Flere av bygningene på campområdet er fra 1700-tallet, og disse blir brukt til både landhandel og overnatting. Campen bærer preg av det gamle, tradisjonelle og urnorske.

  • Avslappende, stille og landlige omgivelser
  • Parkeringsplasser for bobil, teltplasser og hytter til leie
  • Lekeapparater for barn
  • Frisk natur og et rikt dyreliv
  • Tradisjonelle og norske bygninger fra 1700-tallet

Overnattingsmuligheter og fasiliteter

Høgetveits Naturcamp byr på flere overnattingsmuligheter. Driftseierne vet at mange besøkende ofte kommer reisende i bobil eller campingvogn, og har derfor stelt i stand flotte parkeringsmuligheter. Teltplassen er også et populært valg, her kan du sette opp teltet ditt i flotte naturomgivelser og virkelig kjenne på campingtilværelsen. Det er selvfølgelig også mulig å leie hytter som finnes på området, noe som er et populært valg for storfamilier. Hva med å legge bryllupsreisen innom Høgetveits Naturcamp? Her er det nemlig mulige å leie en praktfull brudesuite med himmelseng og gyngestoler, for de som ønsker seg en tradisjonell og norsk bryllupstur. Hyttene er gamle, men husk å ikke skue hunden på hårene – campen bærer nemlig en høy standard og ønsker at gjestene skal få et trivelig og minneverdig opphold.

Campen tilbyr også serving, på menyen finner du blant annet tradisjonelle retter som elgsuppe, svinestek, bankekjøtt av elg samt koldtbord og snitter. Det blir selvfølgelig også servert kaffe og kaker til dessert. Ønsker du å tilberede din egen mat, finnes det flere koselige grillplasser rundt om på området. Velger du å leie hytte har du muligheten til å ta i bruk tekjøkkenkroken som befinner seg i alle hyttene. Kroken er utstyrt med kokeplater, kaffetrakter og et kjøleskap, samt bestikk og servise for opptil seks personer. Høgetveits Naturcamp har et stort utvalg av fasiliteter for sine besøkende, du får tilgang til både strøm, sengetøy, vaskemaskin og tørketrommel om dette er ønskelig – prisliste ligger tilgjengelig på hjemmesiden.

Aktiviteter for alle

Høgetveits Naturcamp er et naturlig valg for reisende med barn, men området passer godt for alle aldre. Barna kan more seg med lekeapparatene som ligger spredt rundt om på campen. Trampolinen er et populært valg, men det finnes også rutsjebaner og sandkasser. Campen er i tillegg utstyrt med tråbiler samt små spennende detaljer som fenger barn. De eldre vil nok ha stor glede av den gammeldagse landhandelen som finnes på plassen. Her blir det solgt både suvenirer og kioskvarer. Gården er også utstyrt med et eget gårdsmuseum, her kan du se spennende gamle utstillinger. Det er lett å forstå hvorfor Høgetveits Naturcamp er et populært valg for reisende i alle aldre – her skal det være noe for enhver smak.

Ønsker du å utforske den uberørte naturen som omgir campen, finnes det oppmerkede turløyper rundt om på området. Disse løypene har flotte rastemuligheter med både stoler og bord underveis. Turløypene passer for både store og små, og det rike dyrelivet som omgir campen er et spennende moment. Etter en lang og forfriskende tur kan du stikke innom varmestuen i fjøset. Dette er et koselig og trivelig oppholdsrom som campen holder åpent året rundt. Ønsker du mer informasjon om Høgetveits Naturcamp kan du kontakte campen via e-post eller telefon. Adressen og nummeret finner du under «Kontakt» på campens hjemmeside. Det finnes også flotte bilder av området og campen på hjemmesiden, om du ønsker å få et virkelig innblikk i denne naturperlen.

Oppsummering

Høgetveits Naturcamp passer for alle type reisende, enten du kommer med telt, kjører bobil eller ønsker å leie en av de tradisjonelle og praktfulle gårdshyttene. Campområdet byr på mange spennende aktiviteter for stor og små – hva med å ta en tur innom landhandelen eller gårdsmuseet? Eller kanskje du ønsker å se den uberørte naturen og det yrende dyrelivet ved å ta i bruk en av de mange oppmerkede turløypene i området? Matserveringen er et flott trekkplaster, men ønsker du en ekte campingopplevelse kan du ta i bruk en av campens mange grillplasser. Ønsker du deg en spennende og norsk campingopplevelse i stille og landlige omgivelser? Da vil Høgetveits Naturcamp være det perfekte stedet for deg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *