Marna Café

God mat, vakker beliggenhet og underholdning – alt på et sted

Marna Café ligger sentralt plassert på en brygge i Mandal, og har en svært hyggelig atmosfære. Her kan du sitte og nyte et velsmakende måltid mens du ser utover Mandalselva. På denne caféen finner du en variert meny, hyggelige ansatte, men også mye mer. For i tillegg til å være en vanlig restaurant, har Marna Café også catering samt bar, og sørger for en hel del underholdning. Dette skal vi se mer på nå.

Med totalt hele 260 sitteplasser er det alltid plass på Marna Café. Uansett hvor mange du ønsker å invitere med deg på middag, gleder Marna Café seg til å ta dere i mot. Utendørs finner du en lekter som du i sommerhalvåret kan nyte god mat og drikke på. Lekteren stenges dessverre på vinterstid, men resten av uteområdet er rigget med tak, vegger og varmelamper, så her kan du sitte ute hele året.

Menyen

Menyen på Marna Café er svært amerikansk inspirert, så her finner du en hel rekke saftige biffer og burgere. Men caféen serverer også pastaretter, fisk og skalldyr, her er det virkelig noe for enhver smak. Store deler av menyen tilberedes i kullovn, som gir maten sitt helt egne preg. Maten er også lokalt tilpasset, og derfor er du faktisk så heldige at du får lokal fisk og skalldyr på sommerstid, kan det bli bedre?

På Marna Café har de også en hel rekke tilbud på menyen. Du kan blant annet bestille tapas, hvor du får en hel rekke herlige retter som blant annet kjøttboller, hot wings, grillede grønnsaker og mye mer. I tillegg har restauranten et eget lunsjkort, hvor du får hver fjerde lunsj gratis. Dette er en flott måte å spare penger på, i tillegg til at du får fantastisk god mat.

Underholdning

Marna Café tilbyr også en masse variert underholdning, her er det noe for alle. Annenhver fredag tilbyr de musikk-bingo, for kun 50 kr per bingobrett. Alle inntektene fra bingobrettene blir deretter lagt i en felles pott, og så delt ut til første, andre, tredje, fjerde og femte plass. Dette har blitt veldig populært, her er det bare å møte opp for å nyte en morsom kveld med andre musikkglade mennesker.

Restauranten har også flere underholdningstilbud tilknyttet sesongen. Hvert år arrangerer restauranten et juleshow hvor det årlig selges omtrent 2 000 billetter. Her er det alltid masse god musikk, og en fantastisk måte å komme i julestemning på. Om sommeren arrangerer det faktisk så mye som to sommerkonserter i uken gjennom hele sommeren. Disse arrangeres på bryggen utenfor restauranten hver tirsdag og fredag, og her er det en rekke gode artister og alltid topp stemning.

Selskap & Catering

Marna Café driver også et eget selskapslokale hvor det er plass til hele 150 inne, og 200 ute, i tillegg til at du kan arrangere selskap i andre etasje på restauranten. Selskapslokalet heter Stjerna selskap & strand, og er Mandals mest populære selskapslokale. I dette lokalet arrangeres det faktisk så mye som mellom 15 og 20 bryllup hvert år, i tillegg til andre selskaper som konfirmasjoner, julebord også videre. Derfor må jo lokalet være bra?

Restauranten har lang erfaring med catering av selskaper og selskapene blir skreddersydd etter deres behov og ønsker, slik at du får akkurat det selskapet du drømmer om. De leverer selskapet med telt, bord, kokk og det som trengs, og da blir alt ordnet slik at dere bare kan fokusere på moroa. Det er også mulig å kun få maten levert, og ordne resten selv. Du får altså akkurat så mye, eller lite, som du selv ønsker.

Bar

På Marna Café finner du også Mandals største og mest populære bar. Her serveres det et fantastisk utvalg av øl, cocktails og egne spesialiteter. Bartenderne er svært dyktige, og sørger for at cocktailen din blir akkurat slik du vil ha den. Dersom du er ute etter litt god musikk sammen med drinken din, er det bare å dukke opp på en lørdag. Da har caféen DJ som sørger for stemning langt utover kvelden.

Luksus i Mandal

Mat, bar, bingo og konserter i massevis. Kort sagt, er du ute etter en restaurant med fantastisk mat, en masse underholdning, hyggelige ansatte og vakre omgivelser, da er Marna Café det rette stedet for deg. Dersom du skal på ferie til Mandal, er det definitivt å anbefale å ta en tur innom Marna Café, du kommer ikke til å angre. Ingen restaurant fremhever Mandals skjønnhet bedre en vakre Marna Café..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *